Az Igazi Nő hírös legendája 1. rész

Igen közkedvelt felfogássá vált manapság főleg nők közt ez a “felnőtt nő vagyok, leszarok mindenkit, vagány vagyok” – című csudálatosság. Minden korszaknak megvan a maga filozófiai iránya, úgy nézem, sikeresen próbálja becses kis társadalmunk újraélni a – nem kicsit félreértelmezett – feminizmus korszakát.

Hát csajok, gratulálok. Őszintén.

De tudjátok, mit nem értek?

Egyáltalán ki volt az a bekábszerezett, föld alól szalajtott, szocializálatlan unintelligens vadbarom (nőstény?)állat, aki kitalálta ezt a kifejezést? Használod minden nap, ha más nem, gondolsz rá, szóval ne emelgesd itt nekem a szemöldököd.

(Emelgetheted, úgy is leszarom, mert az igazi nők íígy csinálják, pusziszia 😀 )

 

Te tudod, hogy milyen az igazi nő?

Én sem…

Hát nézzük csak. Az igazi nő még igazabb – persze 6000 évvel ezelőtt rejtélyesen köddé lett – legendája leírja, hogy az igazi nő kötelességtudó. Szeretetteljes. Minden szeretet, ami a világon valaha létezett, csak és kizárólag az igazi nő érdeme, erénye és legjobb tulajdonsága. (Bocs fiúk, ebből a körből most kimaradtok)

Az igazi nő nem traktál fölöslegesen a véleményével. Sosem akar elnyomni, tisztában van azzal, hogy ő sem tökéletes. Sosem bánt, sosem üt. Türelmes, béketűrő. Tiszteli a férfiakat, többre tartja őket, mint a saját gyengébb, női mivoltát.

Szóval az igazi nő… az igazi nő sokat tesz. Sokat ad. Magából, ha ő maga már nem tud, akkor a világ azon szeletéből, amiben ő él. Az igazi nő felelősségteljes. Az igazi nő tudatos. Következetes. Mindig igyekszik másoknak jót tenni. Az igazi nő egy igazi kicseszett szent!

 

Igen. Ezt majdnem megkönnyeztem.

De az igazi igazi nő igazából leszarja ezt az egészet. Nem követ szabályokat, mégis mindenki őt irigyli, mert sikeres. Kitűnik a tömegből. És hogy miről ismered fel? A tökéletes alakjáról, hajáról, sminkjéről és arról, hogy ahogy rád néz, mert az igazi nő szeméből ismeretlenül, elsőre is süt rád az utálat. Az igazi nő utál mindenkit, mint a szart. Igen, mindenkit. Téged is.

Csak saját magára gondol, nem szül gyereket, mert az csak rontana az imázsán. Önző kis köcsög, aki sosem fog érted egy szalmaszálat sem keresztbe tenni. Ki fog használni, majd odébb hajít, mint egy lyukas zoknit. Miért? Mert megteheti. Az igazi nő tökéletes. Egy szál szőr sem nő a lábán, a szája fölött, de még a lábai közt sem. Sehol. Csak haj, szempilla és szemöldök. Az igazi nő olyan, mint egy selymes héjú, nem túl érett nektarin, amit te, mint földi halandó, sosem kaphatsz meg teljesen.

Az igazi nő sminkje sosem kenődik el. Mindig tűélesen a helyén marad. Az igazi nő alakja íves, vékony, erős és pont annyira izmos, amennyire kell. A haja mindig frissen mosott, egy kósza hajszál sem áll keresztbe.

Az igazi nő kinyilvánítja a véleményét. Nem szarozik a szemedbe mondani, ha gyengének tart. Mert…. ez ő, őt így kell szeretni!

Ja, várj!

Az igazi nő leszarja, hogy szereted – e vagy sem. Szereti ő önmagát eléggé ahhoz, hogy elég legyen egy életre is.

 

Nnna kérlek szépen. Mesélj, Te melyikbe tartozol?

Ugye – ugye…

Folytatása következik…

 

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close